banner.jpg

 

Három mérkőzés a hosszú hétvégén

Pénteken Sporonba látogattunk, ahol először U20-as csapatunk lépett pályára, majd jöttek az NB1-esek. Szombaton pedig NB2-es csapatunk látogatott a TFSE-hez.

U20-as csapatunk hozta a kötelezőt, és 54-77-re megnyerte idei 5. mérkőzését. A fiatalok továbbra is veretlenek, és szépen lépdelnek a dobogó legfelső foka felé. Már az első negyedet is nagyon jól kezdtük, a másodikban pedig tovább tudtuk növelni az előnyünket. Így a félidőre kényelmesnek mondható 15 pontos előnnyel mehettünk. Most azonban nem döltek hátra a fiúk és a harmadik negyedben lelépték (7-23) a hazai alakulatot, így a negyedik negyedre már csak a pontkülönbség volt a kérdés. Úgy tűnik, hogy nagyon együtt van a csapat, és fegyelmezetten, céltudatosan hajtja végre az edzői utasításokat.

NB1b-s csapatunk szintén hozta a győzelmet. Mindegyik negyedet megnyerve magabiztosan 20 ponttal verte a SMAFC-NYME csapatát felnőtt csapatunk. Az első félidőben még csak 7 pontos vezetés birtokában mentünk az öltözőbe. A harmadik negyedet, mint az U20-as meccsen is lehengerlően, és magabiztosan nyertük (10-21), ezzel stabilizálva a vezetésünket. A hab a tortán, hogy a negyedik negyedben is növelni tudtuk a különbséget, még úgy is, hogy a 12. emberünk is pályára tudott lépni.

Szombatra maradt az NB2-es csapatunk szereplése. Az évről évre fejlődő, most már komoly erőket felvonultató TFSE otthonába látogattunk. „Nagy lendülettel vágtunk neki a mérkőzésnek. Tisztában voltunk vale, hogy az ellenfelünk erős, és rutinos csapat. A lepattanókat a jól szedtük, de ami a palánk alatt jól működött, az mezőnyben kicsit akadozott. Sok indítás kaptunk, mert lassan, értünk vissza. A félidő előtti hajrá jól sikerült, így 1-2 kölső távoli dobásunknak köszönhetően vezetéssel mehettünk a pihenőre. A TFSE nagyszerű játékosokat vonultat fel, és egy védekezés váltással meg is leptek minket. Először megszerezték a vezetést, aztán pedig rutinjuknak köszönhetően hibázásra kényszerítettek minket. A fault problémák sem segítettek a végjátékban minket, így vereséget szenvedtünk, de sokat tanulhattunk a mérkőzésből, és a hibáinkat kijavítva mégiscsap profitálni fogunk ebből e vereségből.” - fogalta össze Beák Gábor az NB2-es mérkőzés tanulságait.

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585