banner.jpg

 

Mindenki idegenben folytatja

Mindhárom csapatunk pályára lép a hétvégén. Az is igaz, hogy mind idegenben teszi ezt. Pénteken Sopronban lép parkettre az U20 és utána az NB1b. Majd szombaton, Budapesten a TFSE ellen játszik NB2-es csapatunk.

A SMAFC-NYME csapata az elmúlt bajnokságban is az NB1b-ből kiesés ellen játszott. Eddig idei teljesítményük is hajaz arra, hogy idén sem lesz ez másként. Idén ugyan már van két győzelmük, mely segíti őket a végelszámolásban, de komoly erőt képviselő csapat még nem látogatott el idén Sopronba. Ezen változtathat csapatunk most.

U20-as mérkőzésünk 16.45-től izgalmasabbnak tűnik, bár U20-aink idén még nem találtak legyőzőre, és reméljük ez így is marad, annak ellenére így gondolom, hogy a Soproniak eddigi egyetlen hazai U20-as meccsüket, meg tudták nyerni. A Beák Gábor által vezetett U20-as alakulat nagyon együtt van. Egységében a védekezés dominál, tehát amíg az rendben lesz, addig biztosan nem találnak rést a pajzsunkon a hazaiak.

NB1b-s csapatunknak hoznia kell a győzelmet, a 19.00-kor kezdődő mérkőzésen, ha tovább szeretne felfelé haladni a tabellán. Erre azért jó sansz van annak ellenére, hogy nem szabad egy csapatot sem lebecsülni, főleg nem egy olyan csapatot, amely eddigi mindkét hozzá látogató vendéget vereséggel küldte haza. Az utolsó mérkőzésünkből kiindulva jó formában van a csapatunk… a mondat befejezését azonban csak a péntek esti mérkőzés után tudom.

NB2-es csapatunk szombaton látogat el a TFSE csapatához, mely idén nagyon megerősödött, és a tabella dobogóján szeretne végezni, bár senki sem verhetetlen az NB2-ben. Ennek ellenére, vagy pont ezért, fiaink biztosan megtesznek mindent, hogy a győzelem a klubunkat gyarapítsa. Meglátjuk, hogy a múlt heti pihenő kiéheztette-e a fiúkat egy jó mérkőzésre.

 

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585