banner.jpg

 

Egy legenda látogat el hozzánk

Pont fordítva mint a múlt hétvégén, most NB2-es csapatunk pihen egyet, és az NB1b-s és U20-as csapataink lépnek pályára. Különböző a motiváció, de közös a cél (a győzelem)! Október 22-én szombaton 16.00-kor kezdenek az U20-os, majd 18.30-kor kezdődik az NB1b, ahol egy kosárlabda legenda is pályára léphet.

Október 22-én (szombaton) a Pápai KC látogat hozzánk, hogy összemérjék erejüket velünk. Papírforma szerint az U20-as mérkőzésen nekünk áll a zászló, hiszen az U20-as csapatunk eddig veretlen a bajnokságban. A 16.00-kor kezdődő mérkőzésen fiataljaink a veretlenség megőrzése érdekében mindent meg fognak tenni. Eddig a három mérkőzésen mindössze 192 pontot kaptak, ezzel a bajnokság egyik legjobban védekező alakulatának tekinthetjük őket. Tehát várhatjuk, hogy a gyors játék és a kemény védekezés továbbra is dominálni fog, és ezzel megszerzi U20-as csapatunk a következő győzelmét. A Pápa 4 mérkőzésen 318 pontot dobott. Most kiderül, hogy mi tudjuk-e ráerőltetni akaratunkat a pápaiakra, vagy a ponterős támadójátékukkal megtörik-e a sorozatunkat.

A nap főmérkőzése, azonban a 18.30-kor kezdődő NB1b-s meccs lesz. Ott csapatunkat motiválja az a tény, hogy megszakítsa a két mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatot (mindkét mérkőzést nüansznyi dolgok miatt vesztettük el, végjátékban), és ezzel megint elkezdjen felkapaszkodni a tabellán. Komoly koncentrációra és teljesítményre lesz szükség a cél eléréséhez. A rövid hullámvölgyek is megbosszulják magukat már ezen a szinten így törekszik csapatunk a maximális koncentráció megtartására. A felnőtteknél kiemelten igaz, hogy a védekezés kulcsfontosságú, hiszen négy mérkőzés után a csoport legkevesebb pontját kaptuk. A pápai alakulat viszont azon lesz, hogy Kálmán László (a Falco KC Szombathely legendás játékosa akinek NB1a-ban is volt olyan szezonja, amikor közel 30 pontos átlaggal zárta a bajnokságot) vezetésével áttörje a betonkemény védelmünket. A 78 szoros válogatott (négyszer volt a magyar NB1a legértékesebb játékosa, kilencszer volt all-stars játékos, és egyszer magyar bajnok is – a szerk) ugyan már 3 éve abbahagyta profi pályafutását az elsőosztályban, de még mindig képes sok pontot dobni (ezt a tavalyi évben is bizonyította hiszen volt egy 49 pontos meccse is), kíváncsian várom, hogy csapatunk védekezése ellen mire lesz képes.

Kálmán László a szombathelyi legenda

 

Gyertek és buzdítsátok csapatainkat, mert a ti hangotok is hozzájárulhat a győzelmek megszerzéséhez!

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585