banner.jpg

 

NB2-es hullámvasút

A héten NB2-es csapatunk először kedden kiharcolta a Hepp-kupa továbbjutást, majd pénteken elszenvedte első vereségét a bajnokságban… NB1b-s és U20-as csapataink pihentek a hétvégén, persze csak részben, mert van átfedés a csapatok között.


Hepp-kupa
(a legjobb 32-be kerülésért)

Kedd este megkezdte küzdelmeit NB2-es csapatunk is a Hepp-kupa sorozatban. A sorozat igazi kupa rendszerű, egy mérkőzésen lehet kiharcolni a továbbjutást. Az aktuális mérkőzés győztese továbbjut a következő körbe, míg a vesztes elbúcsúzik a sorozattól. Minden NB1b-be és NB2-ben nevezett csapat alanyi jogon indul a sorozatban. Az alacsonyabban rangsorolt csapat játszhat hazai pályán, ezzel valamelyest kiegyenlítve az erőviszonyokat. Minden forduló előtt sorsolással döntik el elsődlegesen területi alapon, a soron következő párosításokat. Nb1b-s csapatunk már a múlt hét vasárnap kiharcolta továbbjutását a MAFC OB otthonában. Most NB2-es csapatunk a rutinos jó játékerőt képviselő Cegléd NB2-es csapatát fogadta. „A Cegléd egy rutinos csapatnak bizonyult, több kiemelkedő játékossal. Sok, alapvető hibát vétettünk a védekezésben és mivel a támadásainkat sem tudtuk eredményesen befejezni, ezért nagy különbség alakult ki a félidőre (26-44-re vezetett a Cegléd – a szerk.). A félidőben megbeszéltük a hibáinkat, kielemeztük és pontosítottuk a játékokat, ami azt eredményezte hogy a harmadik negyedben elkezdtük a felzárkózást (37-22-re nyertük meg a harmadik negyedet – a szerk.). Az hogy a végén diadalmaskodni tudtunk, csakis az agresszív védekezésnek, és a csapatjátéknak köszönhető.” – foglalta össze Beák Gábor a látottakat. Ezzel a győzelemmel mindkét csapatunk a 32-es továbbjutó mezőny tagja.

TF-Budapest – Cegléd 81-76


Pénteki bajnoki Monoron

Pénteken este Monorra utazott csapatunk megvívni a soron következő NB2-es bajnoki mérkőzést. Monorról tudni lehet, hogy hazai pályán minden csapatra kivétel nélkül veszélyt jelentenek, mert kívülről, ha jó napjuk van nagyon sok hárompontost képesek csapat szinten bedobni. Persze a monori gárda is tipikusan NB2-es csapat, ahol számít a játékosok napi formája, és az, hogy éppen ki ér rá megjelenni a meccsen. Nem volt mázlink szinte teljes csapattal és az év elején még szokásos lendülettel találtuk magunkat szembe. „Nem kezdtünk jól (sőt az egész mérkőzésen rossz formában voltunk). Félidőben megvolt már a hátrányunk. Egy váratlan áramszünet is tovább zilálta a morálunkat. A kényszerszünet után már nem sikerült megújulnunk. Igazából ma este jobban játszottak nálunk, összefoglalva megérdemelték a győzelmet.” – összegezte a mérkőzésen tapasztaltakat Szobi Dániel az NB2-es csapat edzője.

Monor – TF-Budapest 71-54


#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585