banner.jpg

 

U20-as csapatunk továbbra is veretlen

Péntek este 17:00, Veszprém. Felnőtt csapatunk készen áll az összecsapásra!


Péntek 17:00

Nem titkolt szándékunk volt, hogy győzni megyünk Veszprémbe. Tudtuk, hogy ez egy nagyon kemény feladat lesz, és ennek megfelelően kellő koncentrációval és motiváltsággal kezdtük a mérkőzést. Az első két negyedben úgy is alakult a mérkőzés, ahogy vártuk. Mi a második félidőben is hoztuk ugyan a stabil biztos kiegyensúlyozott teljesítményünket, de a házigazdák játéka nagyon megváltozott. Egy nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak, amit mi nem tudtunk levédeni. A negyedik negyed elején még közel 10 ponttal vezettünk, de érezhető volt a hazai nyomás. Először ledolgozták a hátrányukat, a mérkőzés 34. percében egyszer kiegyenlítettek, de ekkor még sikerült megújulnunk, és újra 3-4 pontos előnyt tudtunk kiépíteni. A 37 percben azonban utolértek megint minket a veszprémiek, és ekkor már át is vették a vezetést. Az utolsó percre egyszer majdnem sikerült őket utolérni 68-67-nél, de elrontottuk a büntetőt. 72-67 arányú vereséget szenvedtünk…


Péntek 19:00

A felnőttek után pályára léptek U20 játékosaink is, akik eddig veretlenül állnak, míg a Veszprém három vereséggel, így az elváráshoz csak a papírformát kellett hozni. Ám nehezítette a feladatunkat az a tény, hogy egyik legstabilabb játékosunk bokasérülést szenvedett, így őt nélkülöznünk kellett. „Sajnos nehezítette a helyzetünket, hogy sérülés miatt nem tudtunk teljes kerettel játszani. Filipovicnak a heten megsérült a bokája. A nehézségek ellenére jól kezdtünk, és Búzás Bence vezetésével már az elején szert tettünk kisebb előnyre. Köszönhetően a jó védekezésnek, és a precíz támadásoknak. A különbség folyamatosan növekedett a két csapat között, főként Barócsi lepattanóinak és palánk alatti befejezéseinek köszönhetően. A veszprémi csapat küzdése és figyelme ennek ellenére egy cseppet sem lankadt. A félidőre kialakult nagyobb különbség (22-44 pont dupla annyit dobtunk, mint ők) lehetőséget adott a felszabadultabb játékra. Bár a védekezésben sokat hibáztunk a második félidőben, Telegdy kosarainak köszönhetően a kiharcolt előnyünk nem csökkent, és ez nagyobb rotációt engedett meg a padról.” - foglalta össze gondolatait Beák Gábor az U20-as csapat edzője.


Vasárnap 20:00 (Hepp-kupa NB1b-s csapatunk)

Nb1b-s csapatunk a pénteki forduló után, vasárnap, Hepp-kupa találkozót is játszott. Az ellenfél az a MAFC Old Boys volt, akiket a múlt héten NB2-es csapatunk is sima mérkőzésen megvert így a papírforma eredmény minket jegyzett esélyesként. A mérkőzés pikantériája az volt, hogy az ellenfél színeiben is több olyan játékos is pályára lépett, akik Merim Mehmedovic tanítványai voltak egy korábbi időszakban. Már az első pillanatokban magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és olyan tempót diktáltunk, amit ellenfelünk nem bírt. A végeredményt tekintve 40-85-re nyertünk, így NB1b-s csapatunk a Hepp-kupa első fordulóját sikeresen vette, és folytathatja küzdelmét a következő fordulóban, ahol már a legjobb 16-ba kerülés a tét.


Kedd 19:00 (Hepp-kupa NB2-es csapatunk)

A tét ugyanaz, mint az NB1b-s csapatnál volt. A legjobb 32-be kerülés. Ceglédi KK lesz az ellenfelünk. Beszámoló a meccs után.

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585