banner.jpg

 

Háromból kettő megvolt simán

A hétvégén három mérkőzést is vívott csapatunk itthon. Háromból kettő simán meglett, és az egy vereség sem sokon múlott… U20, NB1b szombaton az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC ellen lépett pályára, míg végül a hétvégét zárva NB2-es csapatunk is játszott egyet ez esetben a MAFC OB volt az ellenfél (ahol külön pikantériája is volt a mérkőzésnek).A felnőtt mérkőzés statisztikája

Szombat 17:00

U20-as csapatunk kezdte meg a hétvégét, és a vártnál simábban alakult a meccsük. “Nehezen indult a mérkőzés. Az első negyedben fej fej mellett haladtunk. Egy hajtós küzdős ellenfél ellen. Sokat hibáztunk mind a gyűrű alatt, mind betörések védése tekinteteben. A második negyedben kisebb előnyre tettünk szert (10 pont) annak ellenére hogy sok hibával játszottunk. A második félidő fegyelmezettsége, meghozta a várt nagyobb különbséget, így mindenki játéklehetőséghez jutott. Nagyon sok nehéz mérkőzés vár ránk a bajnokságban és senkit nem szabad félvállról venni, hiszen évről évre komolyabbnak ígérkezik az U20 is.” – mondta összefoglalva gondolatait a meccsel kapcsolatban Beák Gábor az U20-as csapat edzője.

 

Szombat 19:30

Felnőtt csapatunk is megkezdte a mérkőzést. Közel 100 néző kilátogatott a helyszínre hogy biztassa csapatunkat, és ezzel a győzelemhez segítse őket. Álmosan kezdte csapatunk a mérkőzést. Az ellenfelünk pedig az egy héttel korábbi győzelméből még megtartotta a lendületét, és motiváltságát, így a nagyon jó képességű/szerkezetű győri gárda magabiztosan játszott az elejétől kezdve. Mi támadásban körülményesek, védekezésben szétszórtak voltunk. Így a félidőre már tetemes hátrányt halmoztunk fel. A fordulás után sikerült sebességet váltani, jobban haraptunk védekezésben és sikerült megtalálni a saját játékunkat támadásban. Ennek köszönhetően ledolgoztuk a hátrányt, és nyílttá tettük a mérkőzést. A végjátékban ezután a kevesebbet hibázó és jobban büntetőző Győr kerekedett felül…


Vasárnap 17:00

A tavalyi, sikeresnek mondható szezon után, ismét cél a minél jobb helyezés elérése, párhuzamosan a fiatalok szerepeltetésével és minél több minőségi mérkőzés lejátszásával. Ehhez minden adott hiszen egy évről évre erősödő bajnokságban szerepelhetünk. Idén az első fordulóban a rutinos MAFC Old Boys ellen lephettünk pályára. “Hamar előnybe kerültünk, és szépen fokozatosan sikerült növelni a különbséget, főleg a gyors indításokkal, és a kiharcolt, majd értékesített büntetőkkel. A mérkőzés Pikantériája volt, hogy az ellenfélnél is játszott 4-5 Merim tanítvány a (a 90es évek MAFC-ából). A fiatalság/rutin csatáját most az ifjúság nyerte, köszönhetően főként a jobb kondíciónknak.” – foglalta össze gondolatait Szobi Dániel az NB2-es Beák Gábor-Szobi Dániel edzőpáros tagja.

NB2-es csapatunk évnyitója a MAFC OB ellen

#TFamily

Rólunk

Köszöntjük Önt a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS kosárlabda csapatának hivatalos honlapján. Folyamatosan bővülő oldalunkon megtalálható minden, a csapatainkkal kapcsolatos fontos információ és elérhetőségeink is.  Kellemes időtöltést kívánunk weblapunk böngészéséhez!

Utánpótlás

Sportszervezet neve: Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület
Székhely: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Levelezési cím: 1204 Budapest, Vécsey u. 97.
Elnök: B. Sárkány Rita +36(20) 989-9585
Ügyvezető: Sárkány Zoltánné +36 (20) 989-6869
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail: info@tf-budapest.hu

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585

Impresszum

A tf-budapest.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYERS Sportegyesület-et illet meg. Bármely, a honlapon található fotó, videó, vagy tartalmi elem átvétele, kizárólag a Tehetséges Fiatalok - BASKETBALL PLAYER Sportegyesület engedélyével lehetséges. A weboldallal kapcsolatos kérdések, hibabejelentések esetén írjon az info@tf-budapest.hu címre.

Kapcsolat

NB1 A 

Sportszervezet neve: Tehetseges Fiatalok Kft
Székhely: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Levelezési cím: 1203 Budapest, Vizisport u. 29.
Ügyvezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36 (20) 989-9585
e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Sárkány Paula
Telefonszám: +36 (20) 989-6869

Technikai vezető: B. Sárkány Rita
Telefonszám: +36(20) 989-9585